TEATER WORKSHOPS

Är ni intresserade av att lära er mer om teater och kanske även om er själva?
Jag håller workshops i Improvisation och Teater som går att anpassa i det oändliga och passar för alla åldrar. 
Utgår från Göteborgsområdet med möjlighet att resa mot resekostnader.

Om du är intresserad av att boka en workshop för skolan, företaget, föreningen osv.
Hör gärna av dig till mig så talar vi om upplägg och prisuppgifter

KURS-KATALOG

BARN & UNGA

Teater är ett fantastiskt sätt att utforska sin fantasi, sitt självförtroende och sin egen jag-känsla. Att på ett tryggt och roligt sätt uttrycka och utvecklas tillsammans med en andra i en lekfull miljö. Man lär sig tex att samarbeta med andra och peppa varandra.

Jag håller kurser i skolor med elever & barn i alla åldrar. Kursen är anpassad efter olika åldrar men alltid med stark fokus på samarbete, självkänsla och lekfullhet.FÖRETAG / Teambuilding

Teater är ett fantastiskt redskap för teambuilding då det stärker både individen och gruppen. Lär dig att lyssna och bli lyssnad på, att det är okej att göra fel samt att komma ihåg att peppa varandra. Bidrar till ett härligt minne att tala om i fikarummet en lång tid framöver.

Kursen är riktad till företag och grupper som önskar skapa en starkare gemenskap samt förbättra miljön på arbetsplatsen. 

Tid: 2,5 h


PARTY 

Är det dags att ta på sig partyhatten? Impro är ett kul inslag på festen som bidrar till mycket skratt. Innehåller övningar som är enkla att ta till sig. Kan även fungera som en bra isbrytare och ett sätt för folk att snabbt lära känna varandra.

Denna kurs är riktad till festliga sammanhang så som kalas, möhippa/svensexa, fest, bröllop osv. Garanterad skrattfest! 

Tid: 2 h 


DRAMA

Intresserad av teater och skådespeleri för att utveckla dig själv, närvaro och självförtroende? Med fokus på kroppen, rösten, att gestalta karaktärer och berätta historier.

Kursen är riktad till er som önskar utforska eller utveckla inom ert hantverk som skådespelare. För ex kulturhus eller föreningen.

3h

Varukorg